Червените устни - на мода или ретро?

Безспорно червените устни са останали като най-искрящ символ на сексапила в лицето на една жена. Особено като погледнем снимките на родители и прародители. Сега не е така и до голяма степен младите девойки са го осъзнали. Все още се срещат момичета с

2009-08-21 09:32:37
Червените устни - на мода или ретро?
Безспорно червените устни са останали като най-искрящ символ на сексапила в лицето на една жена. Особено като погледнем снимките на родители и прародители. Сега не е така и до голяма степен младите девойки са го осъзнали. Все още се срещат момичета с червени усти, но на определени места - вечерни театри, дискотеки и ... магистрали.

Червеното е крещящ цвят, който изисква внимание и то, естествено, от силния пол. Само че този цвят не просто си крещи, а крещи едно кратко и ясно послание : секс. И тъкмо това послание разчитат мъжете.

В човешката психика червеното винаги е предизвиквало първосигнални реакции и подбуди, тъкмо затова закусвалните и голям процент от хранителните стоки са рекламирани в този цвят. Освен че той фиксира вниманието на погледа, събужда и апетита - включително сексуалния.

Но не всички са фенове на крещящото и предизвикателното. То е повече като бързата закуска, която също е опакована в червено - употребяваш и опаковката вече не привлича вниманието ти. Затова червеното червило е един рискован избор. Младите момичета предизвикват неправилни асоциации и като цяло детските личица не са пригодени към агресивно-сексуалното.

Но ако това е случаят и сте решили да пробвате, трябва да знаете: случаят и тоалета трябва да бъдат подбрани, за да не изглеждате нелепо; нацупените червени устни плашат младежите- нито ги привличат, нито ги впечатляват положително; ако ще се целувате, имайте предвид вида си след целувката - съществуват и трайни червила, но гаранция, че няма Трайно да се размажат до ушите ви, няма, освен това трябва да имате и възможност да го свалите успешно - изобщо, сложна работа; червените устни ще оставят петна по чаши, прибори, салфетки, цигари, бузите на гаджето и всичко останало, до което се докоснеш нарочно или случайно. И внимавай да не изплашиш някой, че всичко е в кръв.

Извън всички тези препятствия червените устни винаги ще останат един от най-женствените детайли във външния вид. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия